woensdag 17 februari 2016

Samen Sterk Zonder Stigma

De organisatie Samen Sterk zonder Stigma zet zich in voor een samenleving waarin iedereen open kan zijn over psychische aandoeningen, zodat vooroordelen afnemen en er meer begrip ontstaat. Dat doet zij door mensen bewust te maken van vooroordelen en de impact hiervan. Zij legt nadruk op positiviteit, openheid en begrip. 

Ik ben supporter van Samen Sterk Tegen Stigma, omdat ik voorstander ben van meer openheid en begrip. Dit wil ik in mijn eigen tijd en omgeving helpen realiseren met dit blog over deze fietstocht. Op deze manier werk ik in mijn eigen tempo aan sociale acceptatie en probeer ik gezamenlijk stigma een halt toe te roepen door psychische aandoeningen bespreekbaar te maken.

In dit filmpje van autisme TV wordt goed verwoord wat de stigma's over autisme kunnen zijn, hoe je deze kunt bestrijden en wat het betekent om autisme te hebben.

 

                       

1 opmerking:

  1. Dank je wel voor het leuke en gezellige gesprek op de Hip en handgemaakt markt... Je bent een leuk mens! Ik heb al wat gelezen op je blog en ga zeker nog een paar keer verder lezen.
    Succes met het verder ontplooien van je talenten. Gaat vast lukken!

    BeantwoordenVerwijderen